logotip-kocavgozdu

politika zasebnosti

Dobrodošli na spletni strani podjetja Kmečki turizem Krajnc. V tej politiki zasebnosti želimo pojasniti, kako zbiramo, uporabljamo in varujemo vaše osebne podatke, ki jih posredujete prek naše spletne strani, izključno za namene izvedbe rezervacij. Vaša zasebnost je za nas ključnega pomena, zato ravnajte previdno s podatki, ki jih posredujete, ter si preberite to politiko zasebnosti, da boste razumeli, kako ravnamo s temi podatki.

Zbiranje in uporaba osebnih podatkov

Pri izpolnitvi kontaktnega obrazca za povpraševanje namestitve na naši spletni strani vas bomo prosili za določene osebne podatke, kot so vaše ime, priimek, telefonska številka, elektronski naslov in druge podatke (datum in št. oseb), ki jih potrebujemo za odgovor na vaše povpraševanje. Ti podatki se zbirajo izključno z namenom, da vam omogočimo izvedbo rezervacije oziroma ustrezno obravnavo vašega povpraševanja in komuniciranje v zvezi s povpraševanjem in rezervacijo.
Podatke zbira Koča v gozdu.

Razkritje podatkov tretjim osebam

Vaše osebne podatke obravnavamo z največjo skrbnostjo in spoštovanjem. Podatki se v primeru bivanja posredujejo aplikaciji e-turizem za potrebe
poročanja o številu gostov in nočitev. Ostalim tretjim osebam se
podatki ne posredujejo.

Varovanje podatkov

Vaše osebne podatke varujemo pred nepooblaščenim dostopom, izgubo, zlorabo ali razkritjem. 

Shranjevanje podatkov

Vaše osebne podatke bomo hranili le toliko časa, kot je potrebno za izvedbo rezervacije, obravnavo povpraševanja ali izpolnitev pravnih obveznosti. Po potrebi bomo podatke izbrisali ali anonimizirali, da jih ne bo več mogoče povezati z vami.

Vaše pravice

Imate pravico do vpogleda v svoje osebne podatke, ki jih hranimo, ter do popravka ali izbrisa podatkov, kadar to veljavna zakonodaja dovoljuje. Za uveljavljanje teh pravic nas lahko kontaktirate prek navedenih kontaktnih informacij.

Spremembe politike zasebnosti

Politika zasebnosti se lahko sčasoma spremeni zaradi posodobitev zakonodaje ali sprememb naših storitev. Spremembe bodo objavljene na tej spletni strani, zato redno preverjajte to stran za najnovejše informacije.

Kontakt

Za vprašanja ali skrbi glede zasebnosti in obdelave podatkov nas prosimo kontaktirajte na info@kocavgozdu.si

Zahvaljujemo se vam za zaupanje in izbiro naše spletne strani za izvedbo rezervacij in povpraševanj.