logotip-kocavgozdu

o koči v gozdu

Dobrodošli v idilično kočo v gozdu, vašem zasebnem kotičku v naravi, kjer se čas ustavi in se povežete z okolico na povsem nov način.

Hiša je trajnostno naravnana in zgrajena okolju prijazno. Je popolnoma samo oskrbna, saj elektriko pridobiva z pomočjo sončnih celic, voda pa se zbira s pomočjo deževnice. Je popoln prostor za odklop od digitalnega sveta ter ponuja priložnost za resničen oddih. Ponovno začutite stik z naravo in najbližjimi. Ob jutrih vas prebudijo ptice, ob večerih pa lahko uživate ob ognju in soju zvezd. Naj vam trenutki v naravi služijo kot vir navdiha za ustvarjanje, pisanje ali preprosto razmišljanje. To bo zmanjšalo stres in vas ponovno napolnilo z energijo. S teraso, ki se razprostira v zelenem objemu gozda, vam ponujamo priložnost, da vdihnete svež zrak in se prepustite tišini, prekinjeni le s šumenjem listja in petjem ptic.

Apartma je prostorno zasnovan, s tremi udobnimi spalnicami, dnevno sobo ter dobro opremljeno majhno kuhinjo, kjer lahko pripravite svoje najljubše jedi. Uživajte v razgledu na vrt in gozd s svojega balkona ter se zleknete v udobne postelje, ki vas bodo zazibale v miren spanec.